Kecskemét, Dobó István Krt. 11. Terasz

Szolgáltatásbővítő technológiai fejlesztés a Kecskeméti GS Dental Kft-nél

Kedvezményezett: GS Dental Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt címe: „Szolgáltatásbővítő technológiai fejlesztés a Kecskeméti GS Dental Kft-nél”
Szerződött támogatás összege: 15.732.143 Ft feltételesen visszatérítendő támogatás
Támogatás intenzitása: 70,00 %
A fejlesztés célja:

A folyamatos fejlődésünk érdekében kiemelt célunk, a versenytársainkkal szemben egyedivé tudjuk tenni az általunk nyújtott szolgáltatásokat. Az egyediséget a különleges eljárások bevezetése jelentené a fogászati kezelésekben. Ennek érdekében a jelen projekt keretében a megvalósítani kívánt fejlesztések egyik fő célja a fájdalommentes kezelések (Quick sleeper, EMS) biztosítása. Mivel korunk népbetegsége a fogágybetegség, ennek gyógyítása sokkal kíméletesebben kivitelezhető EMS-sel, mint a hagyományos kezelési eljárásokkal, valamint az új érzéstelenítés a rizikó páciensek számára is biztonságos kezelést nyújt. Ezek együttes nyújtása egyedülállóvá tenne bennünket városunkban, sőt a megyében is. Mindezt a digitális lenyomatvételi technikával kombinálva azt eredményezhetné, hogy sok, fogászattól rettegő ember kaphatna újra bizalmat a fogászat iránt.
A másik célunk a környezettudatosság növelése a digitális technológia bevezetésével és az ügyvitel digitalizálása által. Rengeteg a papíralapú dokumentum, anamnézis lapok, beleegyező nyilatkozatok, adatkezelési kérdőív, stb. Ezeket és a páciensekről készült röntgen és CT felvételek tárolását szeretnénk felhő alapon megvalósítani. A digitális szkenner bevezetésével csökkenteni tudnánk a veszélyes hulladék mennyiségét és jelentősen gyorsítanánk a kezelések időtartamát is.
Az elszívó motor cseréje is szükségszerű, egyrész alulméretezett a jelenlegi, másrészt amalgám szeparátor beépítését a környezetvédelem miatt fontosnak tartjuk. Az új kompresszor levegő szárítása hosszabb élettartamot biztosítana a fogászati eszközeinknek.
Mivel az alapítás óta 9 főre duzzadt az eredetileg egy fős vállalkozásom, fontosnak tartom, hogy ügyvezetőként a munkavállalóimat a megfelelő vezetői képességek birtokában tudjam koordinálni, az ehhez szükséges ismereteket képzés során szeretném elsajátítani.

A projekt befejezésének tervezett időpontja: 2022.12.31.
A projekt azonosító száma: GINOP Plusz 1.2.1-21-2021-01368